Visum ansökningar!

thCATJS8GSVisum!

Vi  hjälper företag och privatpersoner att resa till och verka på utländska marknader lika enkelt och effektivt som i hemlandet. Vi öppnar världen för dig och ditt företag.

Våra tjänster omfattar varje aspekt av din visumansökan. Vi tillhandahåller kontinuerligt uppdaterad information om blanketter, regler och rutiner för destinationer över hela världen. Vi ger information och vägledning om hur din ansökan ska fyllas i och påminner dig om passbilder, bilagor och inbjudningar om så krävs. Vi kontrollerar din ansökan så att den stämmer med dina uppgifter och ambassadens krav, står i kö, betalar visumavgifter, hämtar ut dina resedokument och gör en sista kontroll innan vi skickar dem till dig, antingen med våra egna transporter eller via rekommenderat brev. Har du riktigt bråttom kan vi också ordna så att du kan hämta upp dina resedokument på flygplatsen.

Observera att informationen som presenteras här är generell. Specifika krav och undantag kan tillkomma beroende av destination och vilken visumtyp som efterfrågas.
– UD:s allmänna reserekommendationer
Polisens passinformation

 Resan till USA!

Från och med den 12 januari 2009 skall resenärer som reser under U. S. Visa Waiver Program ge viss information om kommande vistelse i USA.

Hemsidan där informationen skall lämnas på är sedan den 01 augusti i drift. Genom att ange relevant information så tidigt som möjligt, dock senast 72 timmar innan avgång kommer ett förhandsbesked om eventuellt godkännande för inresa till USA att erhållas.

Med ett godkännande genom det elektroniska systemet ESTA sparas det tid på flygplatsen (från nu till den 12 januari 2009). Efter den 12 januari 2009 skall godkännanden ske via ESTA. ESTA Systemet är enkelt att använda.

ansöka här ditt ESTA för inresa i USA