Travel zone

 Travelzone Resebyrå AB är ett privatägt aktiebolag som bildades 2004 och fungerar som en fullserviceresebyrå. Det innebär att vårt utbud omfattar de flesta typer av resor för privat- och affärsresenärer, så som bl.a; reguljärflyg (såväl lågpris som fullpris), rundresor, charterresor, bussresor, hotellbokningar, semesterboende och skräddarsydda grupp- och privat researrangemang över hela världen. Till skillnad från kedjebyråerna är vi inte styrda till vissa arrangörer, utan kan låta kvalitet och pris avgöra utifrån kundens önskemål och våra egna erfarenheter.

20 års branscherfarenheter:

Det som gjort oss så långvariga och starka på marknaden är hur vi värdesätter våra kunder. Vi är väldigt måna och lyhörda om varje kunds unika önskemål. Med fingertoppkänsla, sätter vi fokus på saker som skapar de där perfekta upplevelserna.

Home_Tanzania_Serengeti-960x350Vi som jobbar på  här, har alla en mångårig och omfattande erfarenhet från resebranschen, samtidigt som vi lagt ner mycket tid på att resa – till nytta för våra kunder och till glädje för oss själva. Väljer Ni att beställa Er resa hos Travelzone,  kan Ni vara förvissade om att Ni från vårt stora utbud av samarbetspartners får hjälp med att hitta just den resa Ni tänkt Er.

Här på våra internetsidor hittar Ni en blandning av bokningsmöjligheter och reseinformation, som tillsammans med ett stort antal nyttiga och intressanta länkar förhoppningsvis ska vara till hjälp när Ni tänker boka en resa.

Välkomna att dra nytta av vår branschvana och vår resmålskunskap, när Ni bokar resan hos oss!

 Nio skäl att anlita TRAVELZONE:

1. Vi hjälper till före, under och efter resan.
2. Vi är direktanslutna till många bokningssystem.
3. Vi hittar lättare bästa pris och resväg.
4. Vi är rådgivare och mäklare av resetjänster och arbetar åt kunden.
5. Vi har stort utbud och många alternativ vilket bidrar till att minska kundens resekostnader.
6. Vi har färdigförhandlade specialpriser med många flygbolag, hotell och hyrbilar och event även fotbolls matcher.
7. Vi finns i centrala Malmö och har en riktig butik med ingång direkt från gatan där man kan få personlig service.
8. Travelzone startades 2004 och är ett väletablerat svenskt reseföretag.
9. Vi erbjuder kunden flexibla betalningslösningar.

Vår säkerhetspolicy:

För den personliga integritetens skull hålles all information om kunders köp och betalningar konfidentiellt vare sig bokning görs via telefonen eller i butik.

Har du något  förslag skicka gärna ett meddelande till oss.
Gäller det däremot bokningsförfrågningar  eller liknade kontaktar du oss direkt.
————————————————————————————————